Over onze winkel

BTW
Alle prijzen vermeld in onze winkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt de BTW apart vermeld.
Bestelt u vanuit het buitenland en heeft u een bedrijf, BTW nummer en bent u BTW plichtig? Vul dan uw bedrijfsnaam en BTW nummer in bij de adresgegevens dan wordt er geen BTW in rekening gebracht.

Geen verzendkosten bij orders vanaf € 100,00 (dit geldt niet voor onze ovens)
Wij rekenen € 5,00 voor orders onder de € 100,00 (inclusief BTW). Dit tarief geldt voor Nederland, België en Luxemburg. Bestel één van onze speciaal geselecteerde artikelen en betaal geen verzendkosten, ongeacht het bedrag van de order. Deze artikelen kunt u vinden met de zoekopdracht 'geen verzendkosten'.

Bestelling worden zo snel mogelijk verzonden
Na ontvangst van de betaling worden de bestellingen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier werkdagen verstuurd (tenzij bij één van de artikelen een langere levertijd vermeld staat). Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om uw order bij ons op te halen. U krijgt van ons bericht zodra de bestelling klaarstaat.

Betalen
De bestellingen via onze webwinkel kunnen betaald worden via de volgende betaalopties:

 • Vooruitbetalen
  ING rekeningnummer: 65.25.55.020
  IBAN: NL37 INGB 0652 5550 20
  BIC/Swift: INGBNL2A

  IDEAL

  PayPal/Creditcard
  Indien u geen PayPal heeft vindt de betaling plaats via de creditcard.
  PayPal-adres: info@metaalklei.nl


Hulp nodig bij het winkelen?
Wilt u eerst meer weten, vindt u het vervelend om via het internet te bestellen of heeft u hulp nodig bij de bestelling? Neem dan contact op met info@metaalklei.nl.

En tot slot een berichtje voor onze collega instructeurs!
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de kortingen die wij op onze producten bieden.
Veel plezier in onze Winkel en als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@metaalklei.nl.

 

 

 

 

 

Metaalklei - Postbus 212- 2910 AE Nieuwerkerk aan den IJssel - info@metaalklei.nl - Telefoon + 31 6 13816613 (Laila Bakker)

.